Dit is Wereldwijs

Een wereld om te ontdekken!

We zijn er om kinderen te leren dat je mag zijn wie je bent en dat je er toe doet! Wij bieden een veilige leeromgeving waarbij kinderen hun eigen kwaliteiten maximaal kunnen benutten. We hebben respect voor elkaar en geven kinderen een stevige basis mee. Zo zijn ze klaar voor het voortgezet onderwijs en kunnen ze met plezier de wereld verder ontdekken.

Meer informatie vindt u in de informatiebrochure. De schoolkalender bevat een overzicht van alle activiteiten in het schooljaar 2019-2020. Bij 'zorg en begeleiding' vindt u onder andere een link naar ons gedragsprotocol.
Bekijkt u voor meer gegevens ook even ons informatieboekje.

Iedereen is welkom!

OBS Wereldwijs is een openbare basisschool. We maken geen onderscheid in culturele achtergrond, geloofs- of levensovertuiging.  We leren kinderen om samen te werken en om respect te hebben voor elkaar. Zo weet ieder kind hier op school: ik ben welkom!

Onderdeel van Stichting Klasse

Basisschool Wereldwijs is onderdeel van Stichting Klasse. Stichting Klasse telt zeventien locaties, waar 320 medewerkers openbaar onderwijs verzorgen aan meer dan 2600 leerlingen in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Woerden. Kijk meer info over de stichting op www.stichtingklasse.nl